Happy cat LOGO WIT

Tashangers

Accessoires uit kattenhaar

Origineel & gepersonaliseerd accent

De tashangers uit kattenhaar van HappyCat by Sylvia zijn ideaal om altijd een stukje van je kat met je mee te dragen of je overleden huisdier te herdenken. Ik werk de hanger geheel op maat voor je uit en stel die samen met vervilte bolletjes kattenhaar en bijpassende kralen en bedeltjes. Of je de hanger nu aan je tas hangt, in je auto legt of op je kast uitstalt, je hebt steevast een mooi aandenken aan je kat bij de hand. 

Aangezien elke kat anders is, maak ik jouw hanger zo persoonlijk mogelijk. We bepalen samen de kleur en stijl (bv. kralen in de kleur van de ogen), zodat ik gericht aan de slag kan. Tijdens het proces houd ik je op de hoogte van mijn vorderingen.

Tashanger wit hartje

Paperclips, boekenleggers, snoerhouders & armbandjes

Meer dan enkel tashangers

De kosten en levertijd verschillen van hanger tot hanger. Als je dat wenst, kan ik ook van ander wollig huisdierenhaar hangers maken (bv. konijnen of honden). Vaak is een handvol gekamd haar al genoeg. Haren die los in de vacht zitten, verwerk ik tot nieuwe kralen – uiteraard met oog voor hygiëne.  

Qua hangers sta ik absoluut open voor ideeën. Stuur me dus zeker een berichtje als je de mogelijkheden wil bespreken of zelf een ontwerp in gedachten hebt.

Een tashanger of armband laten ontwerpen?

Aarzel niet om bij mij een afspraak te maken!