Happy cat LOGO WIT

Trimsalon

Katten trimmen

Je kat krijgt een stralende vacht

Laat me de vacht van je kat onderhouden

Het is mijn doel om je kat een stralende vacht te bezorgen. Wanneer er klit- of viltvorming in de vacht ontstaat, zal ik je kat doelgericht helpen. In Kattenpension Hilversum heb ik alle materialen bij de hand om je huisdier uitgebreid te behandelen. Zo kan ik de vacht ontklitten en op aanvraag je kat wassen of scheren en diens nageltjes knippen. Hoewel ik geen gediplomeerd dierenarts ben, kan ik er toch extra op letten als je kat baat heeft bij speciale zorgen.

Wat me trouwens anders maakt dan anderen is mijn kennis over TTouch en mijn opleiding als dierentrainster. Daarenboven geven klanten in reviews vaak aan dat ik erg geduldig te werk ga en rekening houd met de grenzen en het gedrag van je kat. Ook waarderen ze mijn heldere uitleg over kammen.

Niets dan topmerken

Van shampoos tot oogreinigers

Qua producten werk ik uitsluitend met shampoos, conditioners, sprays, combikammen en nagelschaartjes van kwaliteitsmerken, zodat je kat niks tekortkomt. Denk aan  Anju Beauté (ontklitspray), Jean Peau (oogreiniger), Happy Eyes (shampoo/conditioner) en GimCat Malt (antihaarballenpasta).

Kammen, nagelschaartjes, strooibusjes met rijstzetmeel en snuffelzakjes kan je aankopen om thuis zelf een katvriendelijke vachtverzorging te kunnen voorzien. Als kers op de taart geef ik je handige tips mee voor thuis (bv. kaminstructies).

Trimsalon
Dikke vacht

Van kleine kittens tot oudere katten

Kortharige & langharige katten

Alle katten zijn bij mij welkom, of ze nu jong, oud, kortharig of langharig zijn. Zelfs in de ruiperiode kan ik je huisdier verzorgen. Katten die het niet fijn vinden om aangeraakt te worden, behandel ik rustig in fases

Mijn trimtafel plaats ik standaard voor een raam, zodat je kat een uitzicht heeft. De tafel zelf maak ik comfortabel door er een kleedje van PlaceCat en hippe snuffelzakjes op te leggen die opgevuld zijn met kattenkruid en valeriaan. 

Stressvrije trimervaring

Trimsessie al dan niet in jouw aanwezigheid

Uiteraard is het mogelijk dat je bij de trimsessie aanwezig bent. Vaak vindt je kat het fijn dat je erbij bent. Neem gerust contact met me op als je meer informatie wenst over mijn werkwijze of een afspraak wil inplannen. Ik ben elke weekdag beschikbaar tussen 12.00 uur en 16.30 uur

Op aanvraag organiseer ik huisbezoeken in Hilversum. Aangezien katten in mijn trimsalon vaak meer onder de indruk zijn dan bij je thuis, kan ik in de eigen omgeving sneller werken.

Kat trimmen

Jouw kat laten trimmen in een rustige omgeving?

Aarzel niet om bij mij een afspraak te maken!