Happy cat LOGO WIT

Recensies

Enkele lovende klantenreacties

Benieuwd naar wat klanten van mijn service vinden? Lees dan hieronder enkele recensies. Aarzel niet om zelf je reactie achter te laten als je HappyCat by Sylvia wil beoordelen. 

Schrijf een recensie

 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt in het gastenboek nadat we het beoordeeld hebben.
We behouden het recht voor berichten te wijzigen, te verwijderen of niet te publiceren.
26 entries.
Eveline S. schreef op april 22, 2022
Goed geholpen door Sylvia. Bedankt, jinxy gaat weer klitvrij naar huis.
Sjakkie Steneker schreef op april 22, 2022
Sylvia is gewoon een topper! Ze heeft een groot hart voor katten en heeft mij goed geholpen om mezelf verder te gaan ontwikkelen in het trim vak. een vrolijke sportieve meid met haar hart op de goede plek! Ik kan haar zeker aanraden.
Brunhilde Mesters schreef op maart 10, 2021
Wat is Sylvia een geweldige vakvrouw met een hart voor katten. Wij hebben Tommie (bijna 15 jaar oud) sinds haar recente adoptie voor het eerst naar de trimsalon gebracht, en dat was toch best spannend. Wij konden er niet bij zijn vanwege de huidige regels vanuit de overheid, dus stuurde Sylvia ons tussendoor foto?s toe. Ze heeft zelfs een filmpje voor ons opgenomen, om te laten zien hoe wij haar kunnen borstelen. Na afloop zag Tommie er prachtig uit, en ze was heel ontspannen, doordat Sylvia precies wist hoe ze haar op d?r gemak kon stellen. Wij komen zeker terug, en raden haar trimsalon iedereen aan.
Vera Gräffner schreef op november 26, 2020
Vandaag is mijn Perzische kat Yuki voor het eerst getrimd, en ze is onwijs goed geholpen. Er was veel geduld en respect voor haar, want ze vond het wel een beetje spannend. Ze ziet er prachtig uit en we komen zeker terug!
Angelique P. schreef op maart 28, 2019
Fantastisch geholpen met onze kat Dino. Ze nam de tijd en ging op het tempo van de kat aan het werk. Hij ziet er weer prachtig uit. Daarnaast veel tips zodat we thuis ook aan de slag kunnen.

Meer weten over mijn werkwijze?

Stuur mij gerust een bericht!