Happy cat LOGO WIT

Extra aandacht

Laat je katten in Kattenpension Hilversum verblijven

Voor een zorgeloos pensionverblijf

Moet jouw kat voor een tijdje in Kattenpension Hilversum logeren? Wanneer ik daar aan het werk ben, maak ik graag de tijd om katten die er verblijven extra aandacht te geven. Katten die zich niet helemaal comfortabel voelen, stel ik gerust en laat ik de ruimte wat verkennen. Heeft je kat een heel uitgesproken karakter of is het juist erg schuw? Ik zoek de beste momenten om jouw kat optimaal van mijn een-op-eenaandacht te laten genieten.

Spelletjes spelen & knuffelen met je kat

Specialiste in TTouch

Afhankelijk van de persoonlijkheid van je kat speel ik er spelletjes mee, laat ik ze aan de ruimte wennen of toon ik ze alle leuke (verstop)plekjes in het pension. Uiteraard stuur ik je daarvan foto’s en filmpjes, zodat je het hele traject kan meevolgen. Ook plaats ik wekelijks foto’s op de Facebookpagina van Kattenpension Hilversum. 

Bij katten die een grote behoefte hebben aan contact maak ik trouwens gebruik van de TTouchmethode. Op basis van de gedragingen van je huisdier kijk ik welke aanrakingen op dat moment het beste passen (bv. Ear Touch of Clouded Leopard). Verder zet ik handige hulpmiddel in zoals snuffelzakjes gevuld met kattenkruid of valeriaan.

Intekenlijst

Via WhatsApp of het contactformulier

Maak je afspraak

Als je een extra aandacht-sessie wil inboeken, kan dat eenvoudig via WhatsApp of via het contactformulier. In het kattenpension in Hilversum ligt er ook een intekenlijst klaar. Samen bepalen we hoe vaak je kat behoefte heeft aan zo’n sessie en wanneer die precies plaatsvindt. 

Een-op-eenaandacht in het pension aanvragen?

Aarzel niet om bij mij een afspraak te maken!